Om oss

Høgenhoff Media finner du i Tvetenveien 162 i Oslo, med parkering rett utenfor kontoret. Her er du alltid velkommen til å slå av en prat!

Vi har solid erfaring fra reklame- og PR-bransjen, og godt over 20 års erfaring fra profilbransjen med alt hva den har av strøartikler, profilartikler og gaver i alle prisklasser. Noen ganger er rimelige pins, plastpenner, nøkkelbånd eller t-skjorter det riktige, andre ganger er det de riktig kostbare gavepennene, termoser, jakker eller kanskje spesialvevde golfhåndklær som er det rette. Vi har utvalget og erfaringen til å gi deg de gode rådene. Som medlem av Merkkjeden, en landsdekkende kjede av profilforhandlere, har vi en rekke stordriftsfordeler du nyter godt av som kunde.

I tillegg til profilklær, har vi også yrkesbekledning med mange av de ledende varemerkene.

Ta kontakt med oss på telefon 901 85 999 eller e-post firmapost@h-media.no for tilbud og råd. Du kan også kontakte oss direkte fra skjemaet du finner på hvert enkelt produkt (og NB: Nettsidene viser bare et bittelite utvalg av alt hva vi har å by på. Bla i katalogene, eller ta kontakt hvis du ikke finner det du leter etter!).

På disse nettsidene er temaet strøartikler og profil- & gaveprodukter. Høgenhoff Media arbeider også med grafisk design og pre-press av blader, bøker og brosjyrer m.m. På kundelisten vår finner du en rekke av de store forlagene, organisasjoner og private bedrifter.

Velkommen til oss!

Noen av våre varemerker