Om oss

Høgenhoff Media holder til i Tvetenveien 162 i Oslo, med parkering rett utenfor kontoret. Her er du alltid velkommen til å se vårt showrom og slå av en prat!

Her finner du et stor utvalg profilprodukter fra anerkjente underleverandører i inn- og utland. Med solid erfaring innen grafisk design og fra PR- og reklamebransjen, og med mer enn 20 års erfaring med profil- og gaveartikler, er vi godt skodd for å bistå dere med å finne de rette løsningene.

Under fanen Produkter finner du mange av de mest populære artiklene våre. Under Kataloger ligger mange av produktkatalogene fra underleverandørene våre. De er et godt supplement til produktsidene og er lagt ut for å leses, men et lite varsko er på sin plass: Det er mange sider å bla seg gjennom i katalogene – svært mange! Kanskje er de best å bruke først når vi har snakket litt sammen?

Uansett: Når du har funnet det du leter etter, eller når du trenger du litt innspill fra oss for å komme videre: Ta kontakt!

Vi snakkes.

I tillegg til vår avdeling for profil-, gave- og reklameartikler, arbeider vi også med grafisk design og ombrekking av bøker, blader og trykksaker. Høgenhoff Media er medlem i Merkkjeden.

Noen av våre varemerker